• Telefoon: 0113 - 219063 | Mobiel: +31 - 0651420919

  • info@advocaatbals.com

  • Ma - Vrij | 09:00 - 18:00

Disclaimer

Disclaimer voor de website: www.advocaatbals.com

Dit is de website van Mr. A.H.J. Bals te Kloetinge. Hoewel de inhoud van deze website met grote zorg is samengesteld, aanvaardt Mr. A.H.J. Bals geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden.

Alle diensten en werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van een overeenkomst van opdracht, gesloten met Mr. A.H.J. Bals. Op deze overeenkomst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, waarin onder meer een beperking van de aansprakelijkheid is opgenomen. De toepasselijkheid van andere Algemene Voorwaarden wordt uitdrukkelijk afgewezen.

Ons kantoor hecht grote waarde aan de tevredenheid van onze cliënten en zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u echter ontevreden zijn over een aspect van onze dienstverlening, dan verzoeken wij u uw bezwaren eerst voor te leggen aan Mr. A.H.J. Bals. U kunt zich ook wenden tot mevrouw A. van Zanten van ons kantoor.

Uw klacht wordt door ons kantoor zorgvuldig behandeld met als doel in overleg met u zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Deze oplossing zullen wij altijd schriftelijk aan u bevestigen. U kunt binnen vier weken na indiening van uw klacht een schriftelijke reactie van ons verwachten.

Indien uw klacht niet naar uw tevredenheid wordt opgelost, kunt u zich wenden tot de Deken van de Orde van Advocaten van het arrondissement waar het kantoor van Mr. Bals is gevestigd. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Orde van Advocaten: www.advocatenorde.nl.