• Telefoon: 0113 - 219063 | Mobiel: +31 - 0651420919

  • info@advocaatbals.com

  • Ma - Vrij | 09:00 - 18:00

Gefinancierde Rechtsbijstand en Eigen Bijdrage

Wanneer uw inkomen en vermogen onder bepaalde grenzen liggen, komt u mogelijk in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dit houdt in dat de overheid (een deel van) de kosten voor juridische hulp op zich neemt. Voor meer informatie over de voorwaarden en procedure kunt u terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Hoewel de overheid in veel gevallen bijspringt, dient u meestal een eigen bijdrage te betalen. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en staat los van de hoeveelheid tijd die uw advocaat of een andere rechtsbijstandverlener aan uw zaak besteedt. De declaratie van deze kosten gebeurt volgens de regelgeving van de Raad voor Rechtsbijstand.

Als u in aanmerking komt voor een dergelijke financiële ondersteuning, verzorgt ons kantoor graag de aanvraag van een toevoeging voor u. Dit proces nemen wij u volledig uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw zaak zonder zich zorgen te maken over de administratieve rompslomp.

Mocht u niet in aanmerking komen voor een toevoeging, dan bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden aan die rekening houden met uw financiële situatie. Wij begrijpen dat juridische bijstand een zware last kan zijn en streven ernaar om onze diensten toegankelijk te houden voor iedereen, ongeacht de financiële omstandigheden.

Ons kantoor staat voor transparantie en begrip in de financiële afspraken die we maken. Wij zullen altijd met u overleggen om een passende en eerlijke oplossing te vinden. Uw juridische rechten en belangen zijn onze hoogste prioriteit, en wij zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke verdediging krijgt, ongeacht uw financiële situatie.

Indien u vragen heeft over gefinancierde rechtshulp of de kosten van onze diensten, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste juridische ondersteuning voor uw situatie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, zodat wij samen uw mogelijkheden kunnen verkennen en u kunnen bijstaan met deskundig juridisch advies.

Postadres:

Mr. A.H.J. Bals
Noordeinde 16
4481 BJ Kloetinge

Telefoon: 0113 – 219063
Mobiel: +31 – 0651420919
www.advocaatbals.com
E-mail: info@advocaatbals.com