• Telefoon: 0113 - 219063 | Mobiel: +31 - 0651420919

  • info@advocaatbals.com

  • Ma - Vrij | 09:00 - 18:00

Rechtsgebied

Als strafrechtadvocaat richt ik mij uitsluitend op de behandeling van strafzaken, zowel in eerste aanleg als in hoger beroep. Dit betekent dat ik cliënten bijsta die door de politie als verdachte worden aangemerkt, ongeacht of zij natuurlijke personen of rechtspersonen zijn. Mijn dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland, en ik ben bovendien bevoegd om op te treden in de overige landen van Europa.

Of u nu te maken heeft met een eenvoudige overtreding of een complex strafbaar feit, ik sta voor u klaar om uw belangen met de grootste zorg en deskundigheid te verdedigen. Uw achtergrond of de aard van het delict doet daarbij niet ter zake; ik ben er om u bij te staan en ervoor te zorgen dat uw rechten te allen tijde gewaarborgd blijven.

Ik geloof in een rechtvaardige behandeling van elke verdachte en zet mij volledig in voor een eerlijk proces. Door mijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het strafrecht, ben ik in staat om uw zaak grondig te analyseren en een sterke verdediging op te bouwen. Uw belangen staan bij mij altijd voorop en ik werk onvermoeibaar om de best mogelijke uitkomst voor u te bereiken.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we uw situatie kunnen bespreken en ik u kan uitleggen hoe ik u het beste van dienst kan zijn. Samen werken we aan een solide strategie om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Bespreek uw zaak vrijblijvend

Postadres:

Mr. A.H.J. Bals
Noordeinde 16
4481 BJ Kloetinge

Telefoon: 0113 – 219063
Mobiel: +31 – 0651420919
www.advocaatbals.com
E-mail: info@advocaatbals.com